Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Ocellus s.r.o. Menu

DO Cava - Cava Masachs - Cava Gran Palas Brut Nature Reserva, 0,75l

NNovinka DO Cava - Cava Masachs - Cava Gran Palas Brut Nature Reserva, 0,75l

Odrůdové složeni: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců. Cava Brut Nature Reserva má slámově žlutou barvu se zlatými odlesky. Příjemné ovocné aroma s tóny dlouhého zrání na láhvi. V chuti je velmi příjemné a suché, delikátní s dlouhou čistou dochutí. Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se k jídlu, ke všem pokrmům z masa a ryb. Zbytkový cukr: max. 1g/litr.

Dostupnost:
Skladem

230 Kč (190 Kč bez DPH)

Odrůda:

Informace o produktu

Odrůdové složeni: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada

Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.

Cava Brut Nature Reserva má slámově žlutou barvu se zlatými odlesky. Příjemné ovocné aroma s tóny dlouhého zrání na láhvi. V chuti je velmi příjemné a suché, delikátní s dlouhou čistou dochutí. Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se k jídlu, ke všem pokrmům z masa a ryb.

Zbytkový cukr: max. 1g/litr.

Parametry

Barva Bílé
Obsah alkoholu 11,5 %
Obsah zbytkového cukru Brut Nature
Obsah láhve 0,75 l

Fotografie (2)